Ons team

Ons team van gediplomeerde, dynamische en enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met de grootste zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk en sportief avontuur.

Maak kennis met

Niels Coussement

Master LO & BW en kind aan huis in de omnisport, tijdens zowel de jaarwerking als de sportkampen. Helpen sportkampen begeleiden en nu als lesgever aan de slag. Leerkracht LO Athena Oostende. Voetbal & padel.

Thijs Caron 

Bachelor kleuteronderwijs en al 10 jaar een vaste waarde in de sportpit. Sportliefhebber in hart en nieren. Een hart voor elk kind en bezorgt ze graag een ongelofelijke leuke sporttijd. Leerkracht in het College op Mariakerke. Basketbal en snowboarden.

Joëlle Geril

Master LO en oprichter en organisator van de sportpit in 2000.
Actief in de turnwereld als trainster en jury. mede-verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de sportpit.

Davy Hallemeesch

Bachelor LO en trainer voetbal. Al enkele jaren een vaste waarde bij de sportpit tijdens het jaar en de zomer. Eén brok energie van 's morgens tot 's avonds en de speelvogel van ons team.

Zeg hallo tegen

Tanya Lusyne

Bachelor Nederlands en werkzaam in de Europaschool van Bredene. Passie voor toneel en acteren. Vorig jaar gestart met toneel bij de sportpit samen met Evelyne en het was al meteen een schot in de roos.

Tim Brouns

Bachelor LO en BR en A-trainer basketbal. Al meer dan 10 jaar actief voor en achter de schermen van de omnisport. Leerkracht in Sint-Jozef Oostende. Fietsen, padel en sneeuwsport.

Evelyne Seys

Bachelor en werkzaam in het buitengewoon onderwijs.
Vorig jaar gestart bij de sportpit met toneel.

Katrien Caron

Bachelor kleuteronderwijs en werkzaam als kleuterjuf. Al enkele jaren begeleidster  tijdens de zomerkampen. Passie voor basketbal als speelster en coach.

Nog meer toppers

Arne Pillu

Bachelor LO en Bio en werkzaam als leerkracht LO in het Vesalius te Oostende.

Laure Portier

Bachelor secundair onderwijs en psychologie. Als kind jaren  dikke fun gehad in de sportpit en nu zelf als begeleider helpen tijdens de zomerkampen is super! Mijn hobby's zijn circus, turnen en lesgever in basis -en kleutergym. Steeds klaar voor een sportieve uitdaging.

Lise Portier

Studente bachelor Ergotherapie. Samen met mijn zus Laure zeer leuke momenten beleefd in de sportpit en nu ook zelf mogen begeleiden is gewoon zalig. Actief als trainster in kleuter -en basisgym. Mijn hobby's zijn circus en turnen maar ik leer graag nieuwe sporten bij!

Elle Verschoore

Studente bachelor LO en lesgeefster bij de sportpit.